De taak om de juiste bank te vinden voor uw zakelijke behoeften kan een ontmoedigende taak zijn. Het is echter een noodzakelijke en belangrijke taak. Zoals vermeld in ons eerdere artikel “Keeping your Business Separate”, is het noodzakelijk om uw zakelijke en persoonlijke rekeningen gescheiden te houden. Dus, wat zijn sommige dingen die u wilt overwegen bij het winkelen voor uw financiële instelling?

Waarom kiezen zo veel mensen voor een kleine bank om geld te lenen

U heeft natuurlijk onmiddellijke behoeften als een plek om uw geld te houden. Maar u wilt ook vooruitdenken aan de toekomst van uw bedrijf. U wilt een bank die diensten aanbiedt die u een plek geven om naartoe te gaan als uw bedrijf groeit. Heeft de bank bijvoorbeeld experts in beleggingsmogelijkheden? Het maakt uw leven eenvoudiger om nu al een plek te hebben om te groeien dan om weer te moeten shoppen als uw behoeften veranderen.

Een van de grote banken kiezen is natuurlijk een logisch plan

Misschien bent u geneigd om bij de grote banken te bankieren. De voordelen daarvan zijn dat ze mogelijk lagere tarieven en meer locaties bieden. Het nadeel is dat hun tarieven meestal hoger zijn. Kleinere banken zijn misschien niet zo concurrerend, maar u bespaart waarschijnlijk op de kosten en heeft een betere kans om goedgekeurd te worden voor een klein zakelijk krediet. Het andere voordeel van een kleine bank is dat de service meer gepersonaliseerd is.

  • Kredietverenigingen zijn een steeds populairdere optie geworden. Omdat ze geen winstoogmerk hebben, bieden ze lagere tarieven dan de traditionele banken. Ook kunnen hun tarieven lager zijn op leningen en de tarieven hoger op spaarrekeningen. Niet alle kredietverenigingen bieden echter zakelijke leningen aan, dus stel veel vragen.

Wat kun je allemaal doen om hoge bankkosten te voorkomen

Iets wat echt kan oplopen zijn de bankkosten. Natuurlijk wil je ze allemaal samen vermijden, maar het leven gebeurt. Als dat gebeurt, gaat je bank je dan door de neus laten betalen? Grote banken rekenen gemiddeld 35 dollar voor elke keer dat er een bankschuld ontstaat.

  • Ja, er is een debetstandbeveiliging, maar er zijn nog steeds kosten. Andere kosten kunnen bestaan uit een onderhoudsbijdrage alleen al voor het hebben van de rekening of het onder een minimumsaldovereiste komen. U zult van tevoren willen weten wat een bank voor kosten in rekening brengt. U wilt niet dat dit als een verrassing komt.

Kijk goed naar de kosten van een bank en transacties

Over kosten gesproken… zorg ervoor dat u de beschikbaarheid van geldautomaten controleert. Het is frustrerend om kosten te moeten betalen om UW EIGENGELD uit te schakelen! Als een bank minimale locaties heeft om gebruik te maken van hun ATM, heeft u geen andere keuze dan de kosten te betalen. Sommige banken bieden echter gratis opnames aan bij bepaalde geldautomaten van derden.

Kijk goed naar alle mogelijkheden om te bankieren via het internet

Een functie waar ik absoluut van hou is mobiel bankieren. Het is levensveranderend! Het gemak van het kunnen storten van een cheque vanaf mijn smartphone is van onschatbare waarde. Het is zo’n tijdsbesparing. Kijk zeker of dit iets is wat uw toekomstige bank aanbiedt. Je zult blij zijn dat je dat hebt gedaan.