Als het proces mislukt en we de zwarte stippen weer op het LCD-scherm laten zien, dan moeten we een ander proces doorlopen dat helpt om het probleem op te lossen en kunnen we de prestaties van de LCD-televisie weer terugkrijgen. Het nieuwe proces is om door de hardware van de televisie te gaan die een lang proces is om het probleem technisch op te lossen.

Er zijn genoeg manieren om je televisie te repareren

Het ding dat we gebruiken is een solid state ding dat probeert om de vastzittende pixel die de prestaties van de vloeibare kristallen display-tv’s beïnvloeden te extraheren. Het solid state apparaat is niet maar een pixel-tune-up die zowel de videosignalen als de audiosignalen in de televisie controleert zodat de pixelblokkering door de vloeistof in een bepaalde positie wordt uitgezet.

De presentatie van je  televisie is natuurlijk erg belangrijk

Dit gebeurt wanneer er een presentatie is van beeldkwaliteit, kleur en contrast. Om het probleem op te lossen moeten we eerst de computer uitzetten en dan weer de stekker in het computersysteem steken. Vervolgens zetten we de Pixel tune-up aan en gaan we voor het proces om het plotten van de daar gebruikte vloeistof in de interne setup van het bureaublad te verwijderen.

  • Na het werken met de Pixel tune-up moeten we 20 minuten wachten en dan zullen we de computer opnieuw opstarten voor verder gebruik. Daarna halen we de stekker van de tune -up setup verder uit het stopcontact en hebben we de prestaties zeker goed voor elkaar.

Zorg er voor dat je je scherm schoon maakt bij het onderzoeken van de televisie

We moeten dan een zachte doek gebruiken om het scherm schoon te maken en de zaak krijgt fijne prestatie om te bereiken in de vloeibare kristallen weergave-eenheden. Er is een andere fysieke manier om de pixelstolling te verwijderen in een bepaalde positie waar we een potlood of pen nemen die het bedekt met een klein doekje en hard drukken op de plek van vastzittende pixel die het verwijdert en we krijgen de vorige prestaties bereikt.